10 may 2013, 20:01

Говорят очите 

  Poesía » Otra
496 0 3

Говорят очите

 

Говорят очите.

Тъга, радост.

Желание, споделяне.

Усмивка, проронена сълза.

Огън. И лед...

Мълчание пее в очите

и събира усещания.

В безвремие...

Притихнала обич

говори в очите,

оставя без дъх...

Светлина, мистерия.

Импресия.

Жарава.

Сливане.

Говорят очите.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??