16 oct 2009, 10:45

Градеж 

  Poesía » Otra
407 0 0

 

 

Градът е мокър от дъжд,

- кални капки го покриват.

Градът трансформира изведнъж

нечистоплътието си в… коприва.

 

Болезнено опасно жури тя,

напомняйки на сетивата,

че той е за хора и любов,

а не преизподня на земята.

© Яни Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??