Силата,
която те тегли,
и волята,
която те кара да спреш,
се заключиха
дълбоко в сърцето ти,
затова не можеш
да прескочиш тази
граница, която те кара
ДА ТЪРСИШ
ВЪПРОСИ,
НА КОИТО
НЕ ПРИЛЯГАТ
ОТГОВОРИ...
© Мария Todos los derechos reservados