Грешка
Естествена съм като съня
и светла съм до болка.
Обичам моята звезда
и пак гледам я от тука.
С нея всяка вечер все пътувам
по незнаините всемирни пътеки.
Понякога в бяло се обличам,
ту сменям по-тъмните си дрехи.
Естествена съм само вечерта,
тогава голотата си човешка я показвам.
А после сутринта
си мисля, че това е грешка.
© Мария Todos los derechos reservados