Грешките, допуснати преди,
Като оловни топки теглят ме
Към дъното,
Към самотата
И към теб.
Грешките, които аз направих,
Спират ме да продължа напред
Към бъдещето,
Към живота
И към теб.
Грешките, които ти направи,
Като ехо водят душата ми
Към миналото,
Към болката,
Към теб...
© Нежност Todos los derechos reservados