May 28, 2017, 8:16 PM

Грешки 

  Poetry » Love
287 1 2

Грешките, допуснати преди,

Като оловни топки теглят ме

Към дъното,

Към самотата

И към теб.

 

Грешките, които аз направих,

Спират ме да продължа напред

Към бъдещето,

Към живота

И към теб.

 

Грешките, които ти направи,

Като ехо водят душата ми

Към миналото,

Към болката,

Към теб...

© Нежност All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • И аз те поздравявам!
  • Грешките ни стопират, но те са минало, затова трябва да ги приемем за уроци и да продължим напред. Поздрав за текста!
Random works
: ??:??