22 feb 2016, 17:22

Грешна съм 

  Poesía » De amor
334 0 1


Грешна във съня си те очаквам,
със врата отворена широко,
луда страст сърцето ми пришпорва
и в гръдта ми влиза надълбоко.

Мигове се плискат на талази,
образът ти в мене се просмуква,
твоя дъх по кожата ми лази,
цялата потънала съм в чувства.

Грешна с тебе сливам се отново,
в свойта съкровеност те допускам,
само ти успяваш да отвориш,
кътчета до болка опустели.

Нека да съм грешна, неприлична,
нека да изгарям , да съм пепел,
във съня си нека съм различна,
щом се съмне ще съм белолика!

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??