Има грешки, които са направени с желание.
И да има факти да го предсказват,
свързано е с една част от секундата невнимание,
колкото и след това да се наказват.
Има неща от живота, които са необясними,
например защо си причиняваме сами болка.
Може би защото сме ограничени,
или просто… за собствена изгода!!
© Halil Kelov Todos los derechos reservados