10.10.2017 г., 20:32 ч.

Объркан свят 

  Поезия » Любовна
424 0 0

Има грешки, които са направени с желание.

И да има факти да го предсказват,

свързано е с една част от секундата невнимание,

колкото и след това да се наказват.

 

Има неща от живота, които са необясними,

например защо си причиняваме сами болка.

Може би защото сме ограничени,

или просто… за собствена изгода!!

© Halil Kelov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??