31 ago 2008, 15:39

Грешница 

  Poesía » De amor
644 0 3
Всичко ти дадох, избягах от рая,
душата си продадох, без да зная.
Всеки миг като вечност минава,
усмивката в сълза преминава.
Сърцето студено, престана да бие,
любовта ми във болка се крие.
Превърнах се в грешница малка,
с черна съдба - жестока и жалка.
С кристални сълзи покривам земята,
заслепени очи, молят се за светлината.
Една искра живот ми е нужна,
омръзна ми вече да бъда чужда.

© Кики Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??