Грешница
Защо не ми говориш?
Знам, че съм грешница.
Защо не ме попиташ как се чувствам?
Знам, че сгреших,
знам, че те нараних.
Защо не ми простиш,
а сега ми крещиш?
Грешница съм, ала свята,
грешница съм, но защо ли ще ти кажа:
„грешница съм, защото признах чувствата си към теб"
Грешна ли съм, че те обичам?
Грешна ли съм, че те желая?
Грешница ли излизам в очите ти
и знам за такава оставам ГРЕШНИЦA!!!
© Любомира Христова Todos los derechos reservados