2 июл. 2007 г., 23:06

Грешница 

  Поэзия
615 1 0
 

Грешница

 

Защо не ми говориш?

Знам, че съм грешница.

Защо не ме попиташ как се чувствам?


Знам, че сгреших,

знам, че те нараних.

Защо не ми простиш,

а сега ми крещиш?


Грешница съм, ала свята,

грешница съм, но защо ли ще ти кажа:

„грешница съм, защото признах чувствата си към теб"


Грешна ли съм, че те обичам?

Грешна ли съм, че те желая?

Грешница ли излизам в очите ти

и знам за такава оставам ГРЕШНИЦA!!!

© Любомира Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??