14 nov 2007, 6:42

Грешница 

  Poesía » De amor
1063 0 9
Дори, когато ми е тежко,
дори в болки и омрази,
дори, когато аз допускам грешки
и своето достойнство аз погазвам!
Дори тогава искам да те имам,
да вярваш в мене безрезервно,
защото искам да се изповядам,
и жаждата на корена да утоля.
Не се страхувай от гласа ми
обичай ме, дори такава странна,
не вярвай на обидните ми думи,
аз пак ще бъда слънчева и лъчзарна!

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??