15 sept 2007, 8:12

Грешница 

  Poesía
709 0 9
Г Р Е Ш Н И Ц А

Грешница при тебе съм дошла,

но отивам си като светица,

пак във мойта самота,

устремена, фина птица,

пречистена от Любовта.

© Жени Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??