15.09.2007 г., 8:12 ч.

Грешница 

  Поезия
722 0 9
Г Р Е Ш Н И Ц А

Грешница при тебе съм дошла,

но отивам си като светица,

пак във мойта самота,

устремена, фина птица,

пречистена от Любовта.

© Жени Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??