23 nov 2017, 11:31  

Грешница 

  Poesía » De amor
238 0 1

Грешница

 

 

Не съм богиня,
себе си не величая,
името ми
простичко звучи,
жена - една от всички,
в мислите ми - раждат се мечти.
Святостта - далечен ореол,
в делниците...
ще ми натежи.
Грешница - говорят ми очите...
Пред теб събличам -
                             святост, грях, лъжи!
Оставям любовта си -
                              мойта дреха
и нея искам да ти дам,
остава ми една утеха. 

Бъди със нея, 
да не бъдеш сам!
Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Оставям любовта си -
    мойта дреха
    и нея искам да ти дам,
    остава ми една утеха,
    с нея да не бъдеш сам!"
    Харесах!
Propuestas
: ??:??