13 abr 2008, 8:41

Грешникът 

  Poesía » Otra
596 2 7

Грешникът

 

Прости ми, майко, там, от рая,
едва ли ще се видим пак,
че аз съм грешник и не зная
смирено да простя на враг.

 

Прости ми, либе, че изневерих ти
със всяка срещната жена
и нежната душа разбих ти
със грешната си суета.

 

Прости ми, синко, че подарих
духа свободен и на теб,
и всичките ти шансове убих
със грешния си бащински завет.

 

Простете, всички, простете от душа,
че аз съм грешник и не мога да се променя.

© Алекс учо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??