Сипе се дъжда,
черно-бяла картина!
Място запазено за Смъртта...
Единствен жив там,
оплаква хора непознати!
И той в черна пръст ще бъде погребан
от някой, злата му участ израл...
Живот сред камъни с имена,
от кости и тела-гора!
Видял хиляди пъти Смъртта
в тези застинали вовеки лица.
Отказал се отдавна,
негов приятел- гравана,
защото никой сред живите
с него до края не остана...
© Adrian The Gray Wolf Todos los derechos reservados