12 jun 2009, 9:40

Грях 

  Poesía
394 0 4

                              ГРЯХ

 

              Очите ти гледат бездушно

               и стихнали стелят тъга.

               В мене се вглеждат послушни.

               И къде е живецът сега?

 

               От фреските на светците

                очите им с нож издълбах.

                За да прогледнеш от боите,

                 прашинки за тебе събрах.       

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??