21 jun 2009, 22:49

Гръм 

  Poesía
356 0 2

              ГРЪМ                        

 

Светкавица локва запали.

Зъзне гората в страх и трепет.

И се люлее страшна и алена -           

ще стане на прах и пепел.

Бързо се спускам надолу.

удрят ме клони,

парят искри.

Огън слепи

ме до болка.             

Дървото - самотник,

като мене гори.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??