ГЪЛЪБ, УСТРЕМЕН КЪМ НЕБЕТО
Всяка нова мечта
щом към небето полита,
ти изпрати я в нощта.
За нищо друго не питай.
Всеки лъч свобода,
който докосва очите -
наша свята съдба,
дарена ни от звездите.
Ти разстели ми жар,
аз кротко ще те следвам.
Сърцето, което бие за двама,
ще затрепти с любов.
И твоят слънчев дар
в небето ще последвам.
Подай ми го без капка измама,
усетил пролетен зов.
Както гълъбът бял,
който нагоре полита,
безмерна любов и радост
искам с теб да изпитам.
Както гълъбът бял,
който стига сега звездите,
ти докосни ги, любими,
докрай покорявай мечтите.
Всяка нова мечта
щом към небето полита,
ти изпрати я в нощта.
За нищо друго не питай.
Всеки лъч свобода,
който докосва очите -
наша свята съдба,
дарена ни от звездите.
La Paloma
23.02.2007г.
© Мери Попинз Todos los derechos reservados
http://www.youtube.com/watch?v=MaMhIerWvjU&feature=related