25 may 2006, 22:10

х х х  

  Poesía
817 1 7



И на тази любов казвам сбогом.
И на всяка друга след нея.
Без любов и без огън
искам от днес да живея.

За да няма какво да тлее
и да смъди в очите
след миг жарта ще залея
със спомена от сълзите.

© Анелия Шишкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??