16 mar 2007, 19:33  

H2O 

  Poesía
1338 0 4

H2O

 

Как да живея без теб?

Защо очите ти са тъй красиви?

Лицето ти усещам всеки миг.

Косата ти мека ме гали.

 

С поглед извайвам тялото ти.

Все тъй красива, потрепваш нежно.

Подари ми усмивка, докосни ме с устни.

Топъл морски дъх, красив и тъй омаен.

 

Потаен копнеж, искрящ в мрака.

Наоколо се носи песен и никой няма.

Не, недей ме иска!

 

Ох, отвори очи, отсреща свири някой?!

 

Аз съм локва!

В мен монета остави!

За късмет, с любов.

 

Пожелай си нещо, със затворени очи!

 

Пожелай ме!

© Бисер Дръпничорапчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??