10 jul 2008, 16:36

Хайде на училище 

  Poesía » Para niños
845 0 1
Първият учебен ден пристига
с тетрадка и учебник в ръка,
хайде, край на пролетната ни
игра.

Ето тука вече ще се трудим,
как да смятаме, четем и пишем
и накрая за награда ще получиме
шестици за добрите ученици.

Звън... удари, хайде всички
в този час да се учат с нас.
Ето с тетрадка и химикалка
в ръка, на чина стоим и пишем.

© Джулияна Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??