28 jul 2007, 2:41

ХАЙКУ 

  Poesía
451 0 1
                   БЕСЕРЧЕ  СКРИТО,
                   ПОТЪРСИ    В ОЧИТЕ  ЧИСТИ
                    И ЩЕ СРЕЩНЕШ  ТВОЯ  РАЙ!
     

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??