26 oct 2013, 17:59

Хайку 

  Poesía » Formas orientales
695 0 3

  Уморена, земята

  пътуваше към съня си.

  Тревите заспаха.

 

          ***

  

  Лековерен вятър

  разроши ритъма

  на мечтите ми.

 

     ***

 

  Истинско щастие -

  то е в неизвестното,

  в надеждата.

 

 

  

 

 

© Василена Т Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??