Oct 26, 2013, 5:59 PM

Хайку 

  Poetry » East forms
693 0 3

  Уморена, земята

  пътуваше към съня си.

  Тревите заспаха.

 

          ***

  

  Лековерен вятър

  разроши ритъма

  на мечтите ми.

 

     ***

 

  Истинско щастие -

  то е в неизвестното,

  в надеждата.

 

 

  

 

 

© Василена Т All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??