Кон галопира,
свободата го грабва.
Волна душа е.
На тревата - щърк.
Пирува той след дъжда.
Лятна омая.
Костенурката,
понесла нелек товар,
на пътя се спря.
© Весислава Савова Todos los derechos reservados
Нели, прегръдка! Радвам се, че не ме пропусна.