20 mar 2007, 8:51

хайку /на бащата/ 

  Poesía
584 0 3
Народът вижда
пастира... и децата
виждат баща


19.03.2006г.
Ден на бащата

макар, че не
е по правилата

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??