12 nov 2019, 22:30

Хайку по спомени 

  Poesía » Formas orientales
700 2 10

Утихва денят

в шепот, стъпки и шума.

Ухае на смях.

 

Сянка на чинар.

Полъхва мечта за цвят.

Ефирна печал.

© Росилина Хесапчиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??