6 nov 2022, 21:54

Хакер 

  Poesía » De humor
256 0 0

Като всяка друга внезапна идея 
и вчера една в главата ми се зароди. 
Аз, както мога и с компютър умея,
защо да не стана кибер техник? 
 

И започнах да ровя в интернет протоколи, 
в разни непознати книги, в глави. 
Чета и се чеша, и чудя, и моля 
да се сетя за разликата между байт и бит. 
 

Поглъщам страниците, поглъщам видеата 
и представям си как ще стана бял хакер един. 
И ще кодя ли кодя... Ще се ме споменават в студията. 
Ще стана аз професионалист незаменим. 

© Нора Флорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??