Звездите се бунтуват,
политат във спирала.
И те негласно негодуват
от човешката невяра.
Небето притъмнява,
облаците гняв отвяват.
Сблъскват се планети.
Слънцето заплака. И не свети.
Всички ние
хаос сътворихме!
Вселената ли разрушихме?
© Румяна Todos los derechos reservados