5 mar 2008, 8:41

Хаотичното 

  Poesía
394 0 2

Разнежени тела.

Голи  мисли ме събуждат.

Виждам те как гориш.

Светлината ме подлудява.

Устните ми  се  въртят по теб.

Ох, залез мой...

Искри на вампири.

Мили ръце докоснали неизбежното.

Хаотични витрини ме гушкат.

А аз съм до теб.

© Десислава Танева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??