5.03.2008 г., 8:41 ч.

Хаотичното 

  Поезия
379 0 2

Разнежени тела.

Голи  мисли ме събуждат.

Виждам те как гориш.

Светлината ме подлудява.

Устните ми  се  въртят по теб.

Ох, залез мой...

Искри на вампири.

Мили ръце докоснали неизбежното.

Хаотични витрини ме гушкат.

А аз съм до теб.

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??