4 mar 2011, 22:58

Хапче синтром(б) съм 

  Poesía » Otra
966 0 7

Прет-а-порте в аортата.
По изпраните кръвосъдия
тичат тромави тромбове разсъблечени.
Сутрин, казват, инфарктите зачестявали –
от недосънувани вричания
и бунт срещу
конвенционални конфекции.

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??