4 мар. 2011 г., 22:58

Хапче синтром(б) съм 

  Поэзия » Другая
965 0 7

Прет-а-порте в аортата.
По изпраните кръвосъдия
тичат тромави тромбове разсъблечени.
Сутрин, казват, инфарктите зачестявали –
от недосънувани вричания
и бунт срещу
конвенционални конфекции.

© Милко Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??