3 ago 2012, 14:35

Хармония 

  Poesía
501 0 0

     Хармония

 

 Хармонията се усеща,

 тя е истинска и гореща,

 постига се трудно -

 с търпение - то е нашето каляващо желязо,

 от какво се съставлява? - от взаимност,

 споделяне и нежно притегляне,

 постига се трудно, а не мудно,

 сърцата не отдалечава,

 а ги приближава,

 тайната на привличането,

 тайната,

 тайната на достойните хора се предава!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??