3.08.2012 г., 14:35 ч.

Хармония 

  Поезия
499 0 0

     Хармония

 

 Хармонията се усеща,

 тя е истинска и гореща,

 постига се трудно -

 с търпение - то е нашето каляващо желязо,

 от какво се съставлява? - от взаимност,

 споделяне и нежно притегляне,

 постига се трудно, а не мудно,

 сърцата не отдалечава,

 а ги приближава,

 тайната на привличането,

 тайната,

 тайната на достойните хора се предава!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??