Всеки трябва да види с очите си
тези приказно чудни земи –
там, където се сливат наситени
тюркоазено сини вълни.
Там, където пейзажи божествени
в сто нюанса морето топи
и дори красотите са девствени,
а животът с наслада кипи.
Битието е в синя хармония,
във едно са небе и море…
Тук, в Лефкада, оставям в симфония
очаровано късче сърце.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Todos los derechos reservados