8 jun 2018, 11:08

Хазартно 

  Poesía » Filosófica
557 7 21

Раздавай картите, съдба!
Цепи тестето през средата!
Да пием с теб за любовта,
за минало със задна дата!

 

Нали, съдба, обичаш смели?
Да хвърлим зарове за риска
в преследване на нови цели
и в чашите да сипем уиски.

 

Да пием за любовни несполуки
в живота има ги по много!
Така си е, съдба, но се научих
да сипвам в чашата до горе!

 

Да не пестя до безрезервност
за мъката да нямам кранм
че любовта е висша ценност
и за нея не ти е нужен план!

 

Раздавай картите, съдба!
 Нали си търсеше играчи?!
Готова съм да полетя,
хазарта е за смелите, обаче!
 

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??