17 jun 2005, 6:48

Хей, барман - 27 

  Poesía
676 0 2
Хей, барман,
трудено се живее.
Налей, не питай
що е възпитание...
Баща към син -
направо одисея,
какво откритие,
същинска епопея:
"- Когато си върху момиче,
очите и със блясък вперени,
устни чувствени опитваш
и като лист е разтреперана...
Веднага слез и бягай,
слушай стария...
Болест е това...
Малария!"

© Хухавел Кайлъшки Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??