23 feb 2016, 20:50

Хей, живот, обичам те!!! 

  Poesía » Otra
302 0 4

 

 

Хей, живот,  направи ми услуга,
дай ми сили, напред да вървя,
да съм вечност красива и луда,
пред проблем да не скланям глава.

Хей, живот, превърни ме във песен,
с тъжни ноти във весел куплет,
докажи се щастлив, интересен,
и разменяй ми сливи за смет,

Хей, живот, напиши ме щастлива,
в път голям и широк да вървя,
смях да бъда, късмет, щура, дива,
да раздавам добро на света.

Хей, живот, направи ме надежда,
да лекувам със вяра души,
облечи ме с любовна одежда,
за да мога да радвам съдби.

Хей, живот, обичам те...



 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??