21 jul 2010, 21:31

Хей, момче! 

  Poesía » De amor
539 0 4

Хей, момче, хайде - с мен ела,
не се страхувай с мен да влезеш в ритъм.
Можем с тебе да направим
едно чудесно изпълнение -
не е като да решаваш крадратно уравнение!

Хайде, точно тук, на тая лунна светлина
да покажем най-доброто от себе си,
да докажем, че не се предаваме толкова лесно,
да довършим този танц успешно!

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??