21 июл. 2010 г., 21:31

Хей, момче! 

  Поэзия » Любовная
540 0 4

Хей, момче, хайде - с мен ела,
не се страхувай с мен да влезеш в ритъм.
Можем с тебе да направим
едно чудесно изпълнение -
не е като да решаваш крадратно уравнение!

Хайде, точно тук, на тая лунна светлина
да покажем най-доброто от себе си,
да докажем, че не се предаваме толкова лесно,
да довършим този танц успешно!

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??