1 ago 2014, 11:07

Хенрих VІІІ от скайпа 

  Poesía » Otra
334 0 2

Не е дебел. 
Нито груб с жените, които разлюбва. 
Като млад даже мисля е бил доста красив. 
Разказва ми, че когато е вкъщи, е друго - 
най-прекрасен баща и съпруг изключително мил.

А флиртува безбожно!
Има хиляди фенки, които безмерно обича!
И е искрен, и чувства в бенгалски огньове горят!
Но когато се стигне до нещо повече от привличане,
изведнъж с бясна скорост се срива измисленият му свят.

С него имахме среща.
Планувахме доста отдавна да бъде през март, да се срещнем за ден.
Март, но точно в коя година не каза.
Продължавам да чакам моят Хенрих Прекрасни да се сети за мен.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??