17 ene 2008, 10:38

Hero 

  Poesía » De humor
705 0 8
HERO

BON SCOTT пример ни остави
в бутилка уиски се удави,
със JANICE JOPLIN се съгласи
и мръсотията наведнъж изтри.

Но като на DAVID GEMMELL  в роман,
аз никога не ще се предам,
Легендарен, непобедим герой,
белият, вълшебен - рицар твой.

Че аз цялата мръсотия прегръщам
и в прекрасен стих я превръщам.
Но, Господи - вече ме съжали,
Мерцедес и на мен ми купи,
че всичките ми приятели - карат Поршета,
а пък аз... стара моторета.

Р.S.

Господ:
- Ах, ти, дяволски адютант,
за тебе само Трабант.

© Алекс учо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??