6 jun 2016, 17:48

ххх34 

  Poesía » De amor
547 0 0

                                             На Емо

 

Дай ми знак !Невинен. Неочакван.

Като скъп подарък в стара ракла -

недописано писмо любовно.

Дай ми знак! И прошепни виновно,

че ме виждаш, че ме чуваш даже.

И с дъждовни капки по паважа

напиши ми тайни мили думи.

Дай ми знак, че вечно помежду ни

ще изгрява обичта спасена.

Повтори ми, че едничка мене

ще очакваш на света ни в края...

Дай ми знак! Как искам да узная,

че живееш -  в полета на птица

и на вятър в мократа ресница.

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??