На Емо
Дай ми знак !Невинен. Неочакван.
Като скъп подарък в стара ракла -
недописано писмо любовно.
Дай ми знак! И прошепни виновно,
че ме виждаш, че ме чуваш даже.
И с дъждовни капки по паважа
напиши ми тайни мили думи.
Дай ми знак, че вечно помежду ни
ще изгрява обичта спасена.
Повтори ми, че едничка мене
ще очакваш на света ни в края...
Дай ми знак! Как искам да узная,
че живееш - в полета на птица
и на вятър в мократа ресница.
© Нина Чилиянска Всички права запазени