7 ago 2016, 10:42

ххх41 

  Poesía » De amor
455 0 2

                                           На Емо

Моя много тиха тъмнина,

подари ми щедрия покой

на две мъжки, силни рамена.

Доведи ми го! Та той е мой!

 

Моя много скръбна тишина,

превърни плача ми във мечти.

Аз съм слаба. Просто съм жена.

На колене моля те почти.

 

Моя болко, гневна като нож,

залюлей ме! Нека да заспя!

Моля те, пусни ме тая нощ,

с него да се срещна - във съня.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??