21 mar 2016, 23:01

Химера 

  Poesía » De amor, Filosófica
398 0 1

Ти не си
Ти не си това
Не и любовта
Не и песента
Дори като във приказка
Измислица, лъжа
Химера зла
Заблуда с маска мрачна
С разрушаващи слова
И ледени очи
И огнени коси
И глас омайващ до безкрая
Каращ ме да вярвам, че съм в рая.

Но това бе краят
На мига
На глупостта
На радостта
Покори ме и остави ме
Във пустошта
С тъга и мрак
И болка и мъгла
Със твоя облик избледняващ
Но искрящ тъй силно в тази сивота

Ти не си
Ти не си смъртта
Не си и любовта
Ти си
Ти ще си
И беше
Моята тъга

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??